Skip to content

Vi er igang!

10/05/2010
by

Velkommen til vår nye blogg! Her vil vi studenter skrive litt om hva som foregår bak kulissene for vår totalproduksjon. Totalproduksjonen er vår avsluttende oppgave her på studiet Multimedieteknologi ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, avd. Steinkjer.

Som vår totalproduksjon skal vi produsere en  skrekkfilm som skal vises frem på Munkholmen i Sør-Trøndelag, lørdag den 19. juni 2010.  Vi studentene har ansvaret for alt som omhandler en slik produksjon. Dette innebærer å jobbe med planlegging, budsjettering, markedsføring til 3D-effekter, casting og innspilling…  Alt sammen!

Munkholmen er bakgrunnshistorien for filmen, og det blir en del spøkelser å se. Dette er ikke en film for de skvetne! Tanken er at når du sitter på Munkholmen og ser denne filmen, som er basert på Munkholmens historie, så kommer du garantert til å fryse oppetter ryggen!

Akkurat nå er manus for filmen straks ferdig, 3D-teamet er godt i gang med spøkelsene sine, skuespillere er skaffet, og vi kan reise til Trondheim for å starte med innspilling om et par dager. Vi holder også på å opprette en nettside for totalproduksjonen, som vil dukke opp ganske snart.

Heia oss!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: