Skip to content

Post-produksjon i gang!

02/06/2010

Regi og klipp Daniel Holteberg klipper filmen i en vanvittig fart. Klippen må gjøres fort unna, for det er mange som vil begynne å jobbe med sitt felt (colorering, lydarbeid, vfx). Det ble gjort grovklipp mens vi filmet av Ola. På den måten går det fortere for Daniel og gjøre ferdig finklippen etter hans visjon.

Daniel Slungård tar seg av 3d-tracking. 3d-tracking er prosesse som må gjøres før en kan erstatte bakgrunn eller karakterer i en film med andre ting som er laget enten i 3d-programvare eller fra annen programvare. Programmet som blir brukt er Syntheyes.

Henrik S. Jensen lager 3d-modell som skal inn i filmen. Den blir laget i Maya og finslipt i zBrush. Får håpe han blir ferdig i tide!

Jo Arild, lydmann og surroundsjefen! Ikke alle dager er like travle for alle. Her viser Jo Arild hvordan man slapper av. Han venter på ferdig klipp så han kan starte lydredigeringen for surroundmiksen! Den blir forøvrig gjort i Pro Tools 8 HD.

Lydmester Terje finpusser lyden så den skal bli best mulig. Fjerner ulyder, justerer stemmen så den er mer tydelig, at det beste lydsporet blir brukt og at det ligger i synk!

Jo Arild i full sving med surroundmiksen. Som dere ser er det et ganske så pimp opplegg med svær miksepult. Og beviset på at Jo Arild fikk arbeid å gjøre til slutt han også!

Lasse skal etter planen lage effekter til filmen. For det legger han mange mange lag med HD-video oppå hverandre. Det får desverre noen ulemper som at maskinen blir treig, eller nekter å fullføre han ordre. Da blir Lasse slik. Håper det går seg til!

Her er en av feilmeldingene Lasse har fått som gjør han såpass oppgitt.

Her er da forfatter av innlegget. Post-prod koordinator og kaffedrikker. Trenger strengt tatt ikke gjøre så mye. Overse at ting funker, få ting til å funke og har i være tilgjengelig når det brenner noensteds. Og det hender seg. Men det går bra.

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. Marius permalink
    02/06/2010 18:32

    «knipse knipse knipse»

  2. 02/06/2010 19:53

    Flinke gutta! =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: