Skip to content

A budget is generally a list of all planned expenses and revenues.

14/06/2010
by

I dag tenkte jeg at dere skulle få et lite innblikk i Marie Skjærvik sin rolle som økonomiansvarlig.
I den anledning har jeg spurt henne noen spørsmål om hvordan det står til med økonomien for filmproduksjonen vår 🙂

På mitt spørsmål om hvordan hun syns det har vært å hatt ansvaret for økonomien, svarer hun at, joda, det har vært både spennede og til tider utfordrende å ha det økonomiske ansvaret. Har fått både gode råd og hjelp fra flere under hele perioden, så føler det har gått greit.

Hun forteller også at hun ikke har måttet dra noen etter ørene, men at alle har oppført seg eksemplarisk og har ikke sløst noe med pengene. Alle har spurt om lov til å bruke penger først, så en flott gjeng har det vært.
Det har ikke vært så mye sløsing, utenom under den første innspillingstdia, «da vart d slått LITT på stortromma ein dag» og kjøpte inn litt dyr mat. MEN folk hadde jobba i mange timer og var sultne og slitne, så det var verdt det! Ellers så er det noen små ting som er blitt kjøpt inn som kanskje ikke var helt nødvendig, som f.eks. ett partytelt til en meget misslykket grilldag .. 😉 men det trenger vi ikke å gå noe nærmere inn på..

Jeg var veldig nysgjerrig på hvor mange tilskuere vi er nødt til å ha på filmvisninga for at vi ikke skal gå i underskudd, og på det svarte Marie, for at vi ska gå i null så må vi ha rundt en 200 stk. betalende, og det håper og tror hun at vi skal klare!!
Eventen skal være en totalopplevelse som folk sent vil glemme! Og det er jo første gangen en skrekkfilm er laga på Munkholmen, og enda bedre er at den ska vises der. Så hun ser ingen grunn til at folk ikke skal ta turen!!!! 🙂

Vi har ikke hatt et reelt budsjett og regnskap under denne produksjonen i forhold til at dette er en studentproduksjon. I den virkelige verden ville budsjettet for vår film, med en varighet på 30 minutter, kommet på nærmere 1,5 millioner kroner!

I tillegg til å ha økonomiansvaret i produksjonen har også Marie lagd mat til hele gjengen når vi hadde innspillingsdager hjemme hos Merethe, vært aktiv med å skaffe sponsorer og sminket skuespillerne 😀

Marie Skjærvik

Takk for at du stilte opp til intervju Marie! 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: