Skip to content

Om Oss

Vi er 3.årsstudenter ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og studiet Multimedieteknologi. Vi vil gjennom denne bloggen vise alle interesserte hvordan vi har jobbet for å produsere en grøsser og kanskje noen får lyst til å se filmen vi lager!? For å vite mer om oss kan du klikke på bildene vi laster opp fra flickr. Du kan også finne de her.

Kortfilmen vi produserer har fått navnet «Niding», og eventen rundt denne filmvisningen kaller vi «Horrorholmen», da den skal vises fram på Munkholmen….

Hva er en niding spør du?

Kan gjøre et forsøk på å forklare hva en niding er… Det kommer av et gammelt uttrykk, men som fortsatt brukes: «Hver manns niding». Der en niding er en person som er blitt utstøtt på grunn av sine ugjerninger, ofte avskyelige, og blir dermed avskydd av alle. Dette kan være en ugjerning der denne personen har mishandlet en person som ikke kan forsvare seg selv.

Skuespillere: Aud Kristine Horseng, Christoffer Hag Maure og Yngve Hustad Reite

Aud Kristine har blant annet skuespillererfaring fra et treårig bachelorgradsstudie ved Høgskolen i Nord-Trøndelag – Teaterproduksjon og skuespillerfag. Hun har vært med oss på tidligere produksjoner, blant annet i en kortfilmproduksjon og en musikkvideo. Christoffer har også studert Teaterproduskjon og skuespillerfag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Yngve Hustad Reite fra P3morgen hadde et stort ønske om å få en rolle i en norsk spillefilm, så vi ville la ham få sjansen i vår skrekkfilmproduksjon, for hans store debut.

Eventen «Horrorholmen» kjøres i forbindelse med «Aktive Familiedager På Munkholmen» og Skrekkfilmen «Niding» kan sees på Munkholmen, lørdag 19. juni kl 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00!

Meld deg på gruppa til «Horrorholmen» på Facebook og i tillegg eventen «Skrekkfilmvisning på Horrorholmen». Når du likevell er så godt igang kan du også stikke innom «Hjemmesiden til Horrorholmen» Så sees vi 🙂

Reklamer
%d bloggere like this: